De smaken van Italie
Oud diplomate, Marie Florence van Es, verdiept zich al jaren in de Italiaanse keuken.
Het resultaat is een vlot geschreven naslagwerk met meer dan 650 trefwoorden.
Een boek vol wetenswaardigheden, achtergrondverhalen en anekdotes.
Het is geen kookboek , maar een boek over de Italiaanse kookkunst waarin wel een aantal recepten zijn opgenomen.
Piemonte is zij zeker niet vergeten. En dat is terecht !
Opvallend is dat de talloze streekkazen en olijfolievarianten zeer gedetailleerde aandacht hebben gekregen.
Kwaliteitsaanduiding is haar focus.
Een aanrader als naslagwerk !
Andere artikelen
Nieuwe lift naar Rossa Caudano Alpet
De oude 2 persoonslift naar Il Rosso wordt vervangen voor een cabine (10 pers.). Deze gaat straks…
Landgasthof Bären in Madiswil (Zwitserland)
aug 2020- Tegenwoordig kiezen wij er vaak voor om de reis naar de borgo te verdelen over twee dagen…
