De smaken van Italie
Oud diplomate, Marie Florence van Es, verdiept zich al jaren in de Italiaanse keuken.
Het resultaat is een vlot geschreven naslagwerk met meer dan 650 trefwoorden.
Een boek vol wetenswaardigheden, achtergrondverhalen en anekdotes.
Het is geen kookboek , maar een boek over de Italiaanse kookkunst waarin wel een aantal recepten zijn opgenomen.
Piemonte is zij zeker niet vergeten. En dat is terecht !
Opvallend is dat de talloze streekkazen en olijfolievarianten zeer gedetailleerde aandacht hebben gekregen.
Kwaliteitsaanduiding is haar focus.
Een aanrader als naslagwerk !
Andere artikelen
Bike Fest 22 Cardini di Roburent - zaterdag 2 juli 2022
Show en freestyle motocross Het programma begint om 17.00 uur en eindigt om 22.30 uur waarna een Mo…
Code oranje Italie
Per woensdag 28 oktober 2020 wijzigt het Ministerie van Buitenlandse Zaken de kleurcode voor Italië…
Picknicken in de buurt van de borgo
Je kunt overal in onze buurt leuk picknicken als je daarvan houdt. Richting Corsaglia/grotte di Bos…
